Kedves Szülő!

Az ősz nemcsak az iskola, hanem az influenzaszezon kezdetét is jelenti hazánkban. Mint bizonyára tudja, az influenza könnyen terjedhet emberről emberre. Mindazonáltal lépéseket teszünk azért, hogy csökkentsük az influenza terjedését a mi iskolánkban. Szeretnénk a normál működést biztosítani az influenza szezon idején is. Ehhez azonban az Ön segítségre is szükségünk van.

Szorosan együttműködünk az ÁNTSZ kistérségi intézetével, akik figyelik az influenza járványügyi helyzetét, és ennek alapján megpróbáljuk a legjobb lépéseket megtervezni az iskolánk folyamatos működésének fenntartása érdekében.

Amennyiben az influenza járványügyi helyzete komolyabbra fordul, úgy elképzelhető, hogy olyan további lépéseket teszünk a terjedés megakadályozása érdekében, mint például:

A következő dolgokban kérjük az Ön segítségét.

Bővebb információkat talál a www.eum.hu, www.antsz.hu, www.oek.hu honlapokon, de hívhatja a 06-80-204-217 zöld számot is az influenzával kapcsolatos legfrissebb információkért. A továbbiakban jelezni fogjuk Önnek, az influenza terjedése ellen tett intézkedéseinket, illetve az ezzel kapcsolatos minden fontos változást.

Veszprém, 2009. szeptember 10.

Tisztelettel:

Sándor László s.k.

igazgató