Tisztelt Szülők!

Ismételten felhívom figyelmüket arra, hogy 2020. március 16-tól a gyermekek nem jöhetnek iskolába. Nagyon fontos, hogy az intézményekben nem tanítási szünet lesz, hanem más módszerekkel történik az ismeretek feldolgozása, majd azok számonkérése.

Tájékoztatom Önöket, hogy a tantermen kívüli digitális oktatás megszervezése, módszertani hátterének kialakítása a hétfői nappal megkezdődik. Az elkövetkező hét kiemelt feladata, hogy egységes és mindenki számára elérhető rendszert építsünk ki tanulóink számára.

Nyomatékosan kérem Önöktől, hogy diákjaink otthon tartózkodjanak, ami az oktatás eredményessége szempontjából is lényeges. A jelenleg érvényben lévő intézkedés célja, hogy az emberek minél kevesebbet érintkezzenek egymással, ne alakuljanak ki gócpontok a járványban, és ehhez mindenképpen kerülni kell a csoportos összejöveteleket, közös programokat, de még a kétszemélyes baráti találkozókat is! Kérem, hogy ennek megfelelően gondoskodjanak a gyermekek felügyeletéről, és hívják fel figyelmüket a vírus terjedését megakadályozó intézkedések betartására.

Azok a családok, ahol a szülők a járvánnyal kapcsolatos közfeladat ellátásában, illetve egyéb közellátásban, közszolgáltatásban vesznek részt, és semmilyen módon nem tudják megoldani gyermekük felügyeletét, legkésőbb 2020. március 16-án (hétfő) 10 óráig legyenek szívesek ezt indoklással együtt jelezni az iskola bármely elérhetőségén (e-mailben, telefonon, vagy a KRÉTA rendszeren keresztül). Kizárólag indokolt esetben munkanapokon 8-17 óra között lesz biztosított a gyermekek kiscsoportos felügyelete. Az étkezésük megoldásával kapcsolatban később tudunk információt nyújtani.

Az intézmény munkanapokon 8.00-17.00 óráig tart nyitva.

Gyermekük iskolánkban maradt felszerelését a következő időpontokban tudják elvinni az intézményből:

március 16-án 12.00-17.00 óráig alsó tagozat

március 17-én 8.00-12.00 óráig alsó tagozat

                         12.00-17.00 óráig felső tagozat

március 18-án 8.00-12.00 óráig felső tagozat

                         12.00-17.00 óráig alsó tagozat

Az épületben a dolgozókon kívül más csak nagyon indokolt esetben tartózkodhat, ezért kérem minden iskolánkba érkező diák, szülő, hozzátartozó türelmét és megértését!

Kérem Önöket, hogy az aktuális információkkal kapcsolatban folyamatosan kísérjék figyelemmel honlapunkat, valamint a KRÉTA rendszert. Szükség esetén az intézmény megszokott elérhetőségein természetesen továbbra is fel tudják velünk venni a kapcsolatot.

   Telefonszám: +3688329833

   E-mail: rozsa@rozsaiskola.hu

Az új munkarend diák és pedagógus számára is olyan kihívást jelent, amelyre alapvetően nem voltunk felkészülve, mégis igyekszünk mielőbb gyakorlati információkat nyújtani a tantárgyi tematikákkal, számonkérési formákkal kapcsolatban. Mindannyiunk közös érdeke, hogy eredményes tanévet zárjunk, de ehhez most valóban maximálisan segítenünk kell egymást.

Bízom abban, hogy a már megszokott együttműködéssel meg fogjuk tudni "ugrani" az előttünk álló akadályokat.

Veszprém, 2020. március 15.

Sándor László

intézményvezető